Autoriseret service eftersyn

Autoriseret Service eftersyn af din bil – til dig med et større kørselsbehov.

Service med prismatch

Du er måske landevejskriger, pendler eller noget helt tredje. Uanset hvad, så skal du naturligvis være sikker på, at det hele kører som det skal. AUTORISERET SERVICE er vores absolut bedste bud på service i særklasse. 

Hvis kun det bedste er godt nok til dig og din bil bør du vælge AUTORISERET SERVICE. Her får du autoriserede reservedele, og service præcis efter fabrikantens forskrifter. Og som ekstra bonus, er der stadig prisgaranti på både timepriser og reservedele.

  • Service udført efter fabrikantens forskrifter
  • 100% brug af originale reservedele
  • Opretholdelse af bilens garanti
  • Gratis vejhjælp ved nedbrud
  • Prisgaranti på værkstedspriser og reservedele

Autoriseret service med priser fra 1.295 kr.

Book tid

Autoriseret værksted

Autocentralen er autoriseret forhandler for Honda, Hyundai, Nissan, Citroën, SKODA, Volkswagen og SEAT. Desuden service værksted for Honda, Nissan, Citroën, SKODA, Volkswagen, SEAT, Hyundai og Opel. Vi er desuden Audi-servicepartner.

Basis og Autoriseret service eftersyn

Autocentralen tilbyder dig flere valg når din bil skal til serviceeftersyn. Du kan vælge et Basis serviceeftersyn, hvis dit kørselsbehov er mindre og et Autoriseret serviceeftersyn, hvor bilen serviceres efter fabrikantens forskrifter. Der er naturligvis stadig prisgaranti på både timepriser og reservedele.