PRESSEMEDDELELSE

Autocentralen.com og pierre.dk indleder strategisk samarbejde

20.12.2017

En af landets største bilkoncerner, Autocentralen, er netop blevet enige med pierre.dk Autolakering A/S om et strategisk samarbejde, der som minimum strækker sig over de næste ti år.

En ny stor og strategisk samarbejdsaftale i bilbranchen er netop faldet på plads, efter at Autocentralen og pierre.dk Autolakering A/S har skrevet under på en tiårig aftale.
Autocentralen.com, som er en af landets største bilforhandlere med otte bilhuse i en række store midt- og sydjyske byer, overdrager nu deres aktiviteter inden for autolakering til pierre.dk Autolakering A/S.
Samtidig bliver pierre.dk-koncernen – der er Danmarks største – eksklusiv samarbejdspartner med Autocentralen inden for alt, hvad der handler om lakeringsydelser.
– Det er vi naturligvis meget glade for og stolte over, fortæller Bo Jacobsen, der er administrerende direktør for pierre.dk Autolakering A/S.

En stor anerkendelse
– Det er en stor anerkendelse, at Autocentralen har valgt pierre.dk som deres strategiske samarbejdspartner vedrørende lakeringsopgaver. Autocentralen er en yderst professionel drevet bilkoncern, der er i stor vækst, forklarer direktøren.
Han ser frem til at understøtte virksomhedens flotte og ekspansive udvikling.
Autocentralen har – præcis som pierre.dk Autolakering A/S – sit domicil i Kolding, hvor koncernen driver intet mindre end tre store bilhuse.
Senest har Autocentralen overtaget forhandlingen af Volkswagen og Skoda i henholdsvis Esbjerg og Horsens.

Fokus på fortsat ekspansion
Autocentralen har via sit lakcenter i Kolding været del af Lakekspertens indkøbssamarbejde, men nu har de altså valgt at outsource samtlige lakeringsaktiviteter.
– Vi ønsker at fokusere på vores kerneforretning samt den fortsatte ekspansion inden for dette felt. Det er der, vi vil bruge vores ressourcer, forklarer Anders Jensen, der er koncerndirektør hos Autocentralen. Han ejer koncernen sammen med sin bror, Palle, og sin far, Knud. Bilforretningen blev grundlagt i 1976 af Knud Jensen – og har gennem alle årene været en familieejet virksomhed.
– Bilbranchen er inde i en rivende udvikling, og det er vores forventning, at den igangværende konsolidering, hvor færre koncerner breder sig over flere adresser vil fortsætte, fortæller Anders Jensen.

Får frigjort ressourcer
Det er netop som en konsekvens deraf, at Autocentralen har valgt at outsource koncernens lakeringsopgaver til pierre.dk.
– På den måde får vi frigjort ressourcer blandt andet i ledelsen, så vi kan sikre en fortsat ekspansion af vores kerneforretning. Samtidig får vi i pierre.dk en partner, der kan servicere os i hele landet, understreger Anders Jensen.