AIRCONDITION
SERVICE

Med et aircondition service af din bils aircondition- eller klimaanlæg undgår du farlige bakterier i kabinen som kan give snue på turen og du sikrer, at aircondition anlægget fungerer optimalt, og køler som det skal. Utætheder skal tætnes og måske er der brug for efterfyldning af kølevæske.

Service af bilens airconditionanlæg

Både aircondition- og klimaanlæg taber kølemiddel med tiden. Ved at få foretaget et serviceeftersyn af bilens aircondition eller klimaanlæg sikrer du, at køleevnen ikke nedsættes og anlægges levetid forlænges.

Aircondition køler ikke

I sommerhalvåret kan du komme ud for, at din aircondition ikke køler, som du mener, den skal. Eller måske lugter luften i kabinen ikke alt for frisk. Lad os give systemet et tjek – og lad os afslutte med en aircondition rens, så din bil nærmest dufter som ny igen. Airconditionsystemet bliver ofte overset, når bilen kommer til service, men med vores aircondition service priser er der ingen grund til at glemme servicen af den teknik, der gør kørsel i sommervarmen til en særlig glæde.

Brug også bilens aircondition anlæg om vinteren

Airconditionanlægget er særdeles velegnet på kolde vintermorgener, når ruderne er duggede og luften i kabinen er fugtig.
Uanset om det er vinter eller sommer, så anbefales det, at du bruger dit airconditionanlæg eller klimaanlæg mindst 2 gange om ugen. Hvis dette ikke sker, så risikerer man, at pakningerne bliver utætte eller at stemplerne sætter sig fast.

Vi anbefaler, at du får foretaget et tjek af dit aircondition- eller klimaanlæg hvert 2. år for at holde det så effektivt som muligt.

Pris for aircondition Service

Prisen for Aircondition Service er fra kr. 995 inkl. kølemiddel.

Book tid
Autocentralen Kolding Egtved Allé

AUTOCENTRALEN
KOLDING – EGTVED ALLÉ

Egtved Allé, 6000 Kolding

Salg :

Service:

AUTOCENTRALEN
KOLDING – DIESELVEJ

Dieselvej 2 – 4, 6000 Kolding

Salg :

Service:

AUTOCENTRALEN
KOLDING – FYNSVEJ

Fynsvej 21- 25, 6000 Kolding

Salg :

Service:

AUTOCENTRALEN
HADERSLEV

Hirsevej 1, 6100 Haderslev

Salg :

Service:

AUTOCENTRALEN
VEJEN

Vestermarksvej 1, 6600 Vejen

Salg :

Service:

AUTOCENTRALEN
ESBJERG

Skagerrakvej 4, 6715 Esbjerg N

Salg :

Service:

AUTOCENTRALEN
VEJLE

Bugattivej 4, 7100 Vejle

Salg :

Service:

Autocentralen Horsens SKODA VW SEAT

AUTOCENTRALEN
HORSENS

Vejlevej 1, 8700 Horsens

Salg :

Service:

Autocentralen er autoriseret serviceværksted for Citroën, DS, Honda, Hyundai, Nissan, Opel, SKODA og Volkswagen. Vi er desuden Audi-servicepartner. Vores mekanikere har altid styr på den nyeste teknologi på disse bilmærker, så din bil får den bedste og mest kvalificerede betjening.

Vi står klar med specialuddannede fagfolk, der giver branchens bedste service. Når du kører gennem porten til værkstedet, så vil du kunne mærke, at vi elsker biler. Også din. Lad os tjekke, at din bil er sund og rask. Vi ved godt, at din bil er vigtig i hverdagen, så vi gør meget for at finde et tidspunkt, der passer ind i dit program.

ET BILTJEK SKADER ALDRIG

Der er ingen grund til at udskyde værkstedsbesøget, til der er noget der rasler eller en advarselslampe, der lyser. Det kan faktisk være en ret dårlig økonomisk disposition. Vi giver gerne din bil et tjek, så du kan køre trygt videre.

Det er lidt som at passe sine tandlægebesøg; du kan ofte undgå de store værkstedsregninger, hvis du lader fagfolk tjekke den med jævne mellemrum. Det kan være lige før sommerferien, eller det kan være efter vinteren, der erfaringsmæssigt slider på enhver bil. Hellere skifte olie én gang for meget end én gang for lidt. Hellere skifte tandremmen lidt før bilproducenten anbefaler det. Better safe than sorry.

DU SKAL KUNNE REGNE MED PRISEN

Vi får dit telefonnummer, når du afleverer bilen, og vi giver dig et kald, hvis vi opdager noget uforudset, der bør laves. Vi laver aldrig en reparation, uden at vi på forhånd har aftalt det med dig. Du kommer aldrig til at betale for noget, du ikke har godkendt på forhånd.

Du skal helst synes, at vi har den rigtige pris, så vi matcher laveste pris på alt værkstedsarbejde.

Har du spørgsmål forud for din booking, eller ønsker du at vide mere om eventuelle udfordringer med din bil, så ring endelig til os.